Onko Basaglar sama kuin Levemir?
Onko Basaglar sama kuin Levemir?

Video: Onko Basaglar sama kuin Levemir?

Video: Onko Basaglar sama kuin Levemir?
Video: Rusiya TƏCİLİ HƏRƏKƏTƏ keçdi - ABŞ - a NOTA verdi 2024, Heinäkuu
Anonim

Basaglar sisältää glargininsuliinia, kun taas Levemir sisältää detemirinsuliinia. Basaglar ja Levemir ovat molemmat pitkävaikutteisia insuliineja. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat sama tavalla kehossasi. Ne auttavat hallitsemaan verensokeriasi jopa 24 tunnin ajan tai pidempään.

Lisäksi mikä insuliini vastaa Levemiriä?

Levemir on ratkaisu detemirinsuliini , ja Lantus on ratkaisu glargininsuliini . Glargiiniinsuliini on saatavana myös tuotemerkkinä Toujeo . Molemmat detemirinsuliini ja glargininsuliini ovat perusinsuliinivalmisteita. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat hitaasti alentamaan verensokeria.

Onko Levemirille myös geneeristä lääkettä? Siellä ei ole tällä hetkellä terapeuttisesti vastaava versio Levemir saatavilla Yhdysvalloissa. Huomautus: Vilpilliset verkkoapteekit voivat yrittää myydä laittomia apteekkeja yleinen versio Levemir.

Toiseksi, mikä korvaa Basaglarin?

On pari muutakin vaihtoehtoja to Basaglar josta haluat ehkä keskustella lääkärisi kanssa. Lantus, Toujeo ja Levemir ovat pitkävaikutteisia insuliinia, joiden on todettu olevan yhtä turvallisia ja tehokkaita kuin Basaglar.

Kuinka monta yksikköä Levemiriä minun pitäisi ottaa?

Suositeltu aloitusannos LEVEMIR tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla, joita ei saada riittävästi hallintaan oraalisilla diabeteslääkkeillä, on 10 Yksiköt (tai 0,1-0,2 Yksiköt /kg) kerran vuorokaudessa illalla tai jaettuna kahdesti vuorokaudessa.

Suositeltava: