Sisällysluettelo:

Mihin gluteus minimus kiinnittyy?
Mihin gluteus minimus kiinnittyy?

Video: Mihin gluteus minimus kiinnittyy?

Video: Mihin gluteus minimus kiinnittyy?
Video: Exercise 9 - Gluteus medius and minimus stretches 2024, Syyskuu
Anonim

Se lisätään reisiluun suurempaan trochanteriin, joka On luinen ulkonema, joka sijaitsee reisiluun yläosassa lähellä lonkkaniveltä. Kanssa gluteus medius ja tensor fasciae latae, gluteus minimus toimii lonkkanivelen ensisijaisena sisäisenä rotaattorina.

Sitä paitsi, mihin gluteus medius kiinnittyy?

The gluteus medius kiinnittyy reisiluun (reisiluun) yläosassa olevaan jalkaan, lähellä lonkkaniveltä, luullisella näkymällä, jota kutsutaan suureksi trochanteriksi. Suurempi trochanteri on reisiluun (reisiluun) oleva harjanne. Lihas kiinnittää toisessa päässä suoliluun, joka on osa suurta lantion luuta.

mikä on gluteus medius- ja minimus -rooli kävelyssä? The gluteus minimus auttaa sieppauksessa (siirtyminen pois kehon keskiviivasta) ja reiden keskivaiheessa (sisäänpäin) kiertämiseen lonkassa. Yhdessä gluteus medius , se vakauttaa lonkan ja lantion, kun vastakkainen jalka nostetaan maasta.

Mikä tässä on gluteus minimuksen alkuperä ja lisäys?

The gluteus minimus lihas on peräisin vain huonommasta alkuperä ja gluteus medius etu- ja alemman välillä pakara suoliluun pinta ja insertit reisiluun suuren trochanterin etupinnalle.

Miten työskentelet gluteus minimusissa?

Voit käyttää näitä kuutta glute med -harjoitusta erikseen tai lämmittelynä alavartalon yhdistelmä- tai veturiliikkeisiin

  1. Sivulle makaava lonkkakaappaus.
  2. Simpukan kuori.
  3. Isometrinen Single-leg Wall Lean.
  4. Hirviö kävelee.
  5. Lateraaliset bändikävelyt.
  6. Nauhat Triplanar Toe Taps.

Suositeltava: