Mikä on diabeettisen osteomyeliitin ICD 10 -koodi?
Mikä on diabeettisen osteomyeliitin ICD 10 -koodi?

Video: Mikä on diabeettisen osteomyeliitin ICD 10 -koodi?

Video: Mikä on diabeettisen osteomyeliitin ICD 10 -koodi?
Video: Hospitals Against Violence: ICD-10 Codes 2024, Syyskuu
Anonim

ICD - 10 -CM ei oleta suhdetta näiden kahden ehdon välillä. Lääkärin on dokumentoitava syy -seuraussuhde koodi diabeettinen osteomyeliitti käyttämällä diabeettinen koodi E10. 69, tyyppi 1 diabetes jossa on jokin muu spesifioitu komplikaatio tai E11. 69, tyypille 2 diabetes muiden määriteltyjen komplikaatioiden kanssa.

Yksinkertaisesti niin, mikä on ICD 10 -koodi diabetekselle?

Ei ole oletusarvoa koodi hallitsemattomille diabetes sisään ICD - 10 -CM. Hallitsematon diabetes luokitellaan tyypin mukaan ja onko kyseessä hyperglykemia vai hypoglykemia. Koodit E11. 10 tyyppi 2 diabetes mellitus ja ketoasidoosi ilman koomaa ja E11.

Tiedä myös, onko diabeteksen ja osteomyeliitin välillä oletettu suhde? A : Olet oikeassa siinä siellä on oletettu yhteys diabeteksen ja osteomyeliitin välillä kun molemmat ehdot täyttyvät, ellei the lääkäri osoittaa the akuutti osteomyeliitti on täysin riippumaton diabetekseen . Se ei väliä jos osteomyeliitti on akuutti, krooninen tai määrittelemätön.

Lisäksi mikä on ICD 10 -koodi osteomyeliitille?

Tämän ehdon ilmoittamiseen on kolme alakategoriaa ICD - 10 -CM, mukaan lukien M86. 0 Akuutti hematogeeninen osteomyeliitti , M86. 1 Muu akuutti osteomyeliitti ja M86. 2 Akuutti osteomyeliitti.

Kuinka koodata gangreenia?

621, jalkahaava ja suoraan sen alla, koodi E11. 52, Kuolio . Kun katsot ylös koodi E11. 621, tyypin 2 diabetes ja jalkahaava, on olemassa yleissopimus, jonka mukaan käytetään muita koodi haavapaikan tunnistamiseksi (L97.

Suositeltava: