Mikä on tyypin 2 diabetes mellituksen ICD 10 -koodi?
Mikä on tyypin 2 diabetes mellituksen ICD 10 -koodi?

Video: Mikä on tyypin 2 diabetes mellituksen ICD 10 -koodi?

Video: Mikä on tyypin 2 diabetes mellituksen ICD 10 -koodi?
Video: Секреты энергичных людей / Трансформационный интенсив 2024, Heinäkuu
Anonim

ICD - 10 Koodi : E11* - Tyypin 2 diabetes mellitus . ICD - Koodi E11* on ei-laskutettava ICD - 10 koodia käytetään terveydenhuollon diagnoosin korvaamiseen Tyypin 2 diabetes mellitus . Sen vastaava ICD -9 koodi on 250. Koodi I10 on diagnoosi koodi käytetään Tyypin 2 diabetes mellitus.

Kun tämä otetaan huomioon, mikä on ICD 10 -koodi tyypin 2 diabetekselle?

Tyypin 2 diabetes diabetes ilman komplikaatioita E11. 9 on laskutettava/erityinen ICD - 10 -CM koodi joita voidaan käyttää diagnoosin ilmoittamiseen korvausta varten.

Lisäksi onko diabetes mellitus sama kuin tyypin 2? Tyypin 2 diabetes on krooninen sairaus. Sille on ominaista korkea sokeripitoisuus veressä. Tyypin 2 diabetes kutsutaan myös tyypin 2 diabetes mellitus ja aikuisten alku diabetes . Tyypin 2 diabetes on paljon yleisempi kuin tyyppi 1 diabetes , ja se on todella erilainen sairaus.

Samoin mikä on CPT -koodi diabetes mellitukselle?

4, Pitkäaikainen (nykyinen) insuliinin käyttö on määritettävä osoittamaan, että potilas käyttää insuliinia Tyypin 2 diabetes mellitus (Luokka E11* koodit ). Z79. 4 EI tule käyttää tyypille 1 diabetes mellitus (Luokka E10* koodit ). Diabetes mellitus raskauden aikana on koodattu käyttämällä koodit luokasta 024*.

Kuinka koodata hallitsematon diabetes?

Ensinnäkin koodereilla on oltava lisätietoja hyperglykemiasta tai hypoglykemiasta, koska oletuksia ei ole koodi varten hallitsematon diabetes . Hallitsematon diabetes luokitellaan tyypin mukaan ja onko kyseessä hyperglykemia vai hypoglykemia. Termi " hallitsematon " ei ole synonyymi hyperglykemialle.

Suositeltava: