Missä vatsaontelo sijaitsee?
Missä vatsaontelo sijaitsee?

Video: Missä vatsaontelo sijaitsee?

Video: Missä vatsaontelo sijaitsee?
Video: Nigeria - Minister Vatsa and soldiers receive death sentence - YouTube 2024, Kesäkuu
Anonim

Vatsanontelo on rungon edessä (tai edessä). Tähän sisältyvät elimet vartalo onteloon kuuluvat keuhkot, sydän, vatsa, suolet ja lisääntymiselimet.

Kysymys kuuluu myös, missä nikaman ontelo sijaitsee?

The selkärangan ontelo on takaosa selkäontelo ja sisältää rakenteet selkäranka sarake. Näitä ovat mm selkäranka johto, aivokalvot selkäranka johto ja niiden välissä olevat nesteellä täytetyt tilat. Tämä on kapein kaikista vartaloista ontelot , joskus kuvattu kierteiseksi.

Toiseksi, mikä erottaa selkä- ja vatsaontelot? Posteriorin alajaot ( Selkä ) ja Anterior ( Ventraali ) Ontelot Etuosa ( ventraalinen ) ontelo on kaksi pääosastoa: rintakehä ontelo ja vatsaontelon ontelo . Kalvo muodostaa rintakehän pohjan ontelo ja erottaa se huonommasta vatsaontelosta ontelo.

Tässä suhteessa mikä on vatsaontelo?

The ventraalinen vartalo ontelo on ihmiskeho ontelo joka on ihmiskehon etu- (etupuolella). Se koostuu rintakehästä ontelo ja abdominopelvic ontelo . Vatsa ontelo sisältää ruoansulatuselimiä, lantion ontelo sisältää virtsarakon, sisäiset lisääntymiselimet ja peräsuolen.

Mitkä ovat kaksi suurta vatsakalvon onteloa?

Kuvaile kahden MAJOR -ventraaliontelon sijainti kalvo erottaa kaksi suurta vatsakalvon onteloa, rintakehä ja abdominopelvic.

Suositeltava: