Mikä on plexus triplex?
Mikä on plexus triplex?

Video: Mikä on plexus triplex?

Video: Mikä on plexus triplex?
Video: Сплетение триплекс 2024, Heinäkuu
Anonim

Plexus Triplex on yhdistelmä painonpudotustarvikkeita, joka toimii käyttämällä 3 R: ää: Palauta, poista ja tasapainottele kehon rakennetta. Se koostuu Plexus Slim, Bio Cleanse ja ProBio 5. Plexus Triplex on yhdistelmäpakkaus, jossa on Plexus Hoikka, Plexus Probio 5 ja Plexus BioCleanse.

Yksinkertaisesti, kuinka paljon Plexus triplex -yhdistelmä maksaa?

Plexus Triplexin pitäisi käyttää ne, jotka ovat haluavat parantaa ruoansulatuskanavaansa ja yleistä terveyttään sekä laihtua. Plexus Triplex maksaa 149,95 dollaria kuukaudessa. Jos saat a saamasi tilaus a alennettu hinta 129,95 dollaria. Ainesosat sisään PlexusTriplex ovat luonnollinen ja ovat ei valvottuja aineita.

Myöhemmin kysymys on, kuinka paljon plexus maksaa kuukaudessa? Plexus Hoikka kustannuksia 89,95 dollaria kertaluonteisesta ostoksesta. Jos rekisteröidyt Plexus Ohut tilaus, kustannus on 84,95 dollaria kuukaudessa.

Tämän jälkeen kysymys kuuluu, mikä on plexus?

Kuten monet laihdutuslisät, Plexus Ohut on sekoitus ainesosia, joiden kaikkien väitetään auttavan laihtumiseen. Tärkeimmät ainesosat Plexus Ohut ovat: Kromi: 200 mcg. Plexus Slim Blend (vihreä kahvipapuuute, garcinia cambogia -uute ja alfalipoiinihappo): 530 mg.

Mikä on Plexus Bio Cleanse?

Bio Cleanse on erityisesti muotoiltu, hellävarainen koostumus, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän magnesiumia ja bioflavonoideja, joka auttaa sinua selviytymään päivistä, jolloin tunnet olosi epätasapainoiseksi ja epämukavaksi. Magnesiumionit vetävät vettä suolistoon, lisäävät juoksevuutta ja vaikuttavat oleellisesti hellävaraisimmin.

Suositeltava: