Onko aivokalvontulehdus keskushermoston infektio?
Onko aivokalvontulehdus keskushermoston infektio?

Video: Onko aivokalvontulehdus keskushermoston infektio?

Video: Onko aivokalvontulehdus keskushermoston infektio?
Video: Rokotukset ovat lapsen oikeus -Miten hyvin lapsiamme suojellaan? - YouTube 2024, Heinäkuu
Anonim

Keskushermoston infektiot : aivokalvontulehdus ja aivopaise. Aivokalvontulehdus on määritelty läsnäolo tulehdus aivokalvot , joilla on tyypillisiä muutoksia aivo -selkäydinnesteessä. Aivojen paise on keskipiste infektio aivojen parenhymasta, joka johtuu yleensä bakteeri-, sieni- ja loistaudista.

Tiedä myös, onko aivokalvontulehdus keskushermoston sairaus?

Bakteeri Aivokalvontulehdus on keskushermoston sairaus tietyntyyppisten bakteerien aiheuttamia. Aivokalvontulehdus sille on ominaista kalvojen tulehdus ( aivokalvot ) ympäri aivot tai selkäydin.

Lisäksi, kuinka hoidat keskushermoston infektiota? Hoito varten Keskushermoston infektiot vaihtelee tyypin mukaan infektio , sijainti infektio ja lapsesi yleistä terveyttä. Bakteereille tai sienille Keskushermoston infektiot , hoitoon voivat sisältää antibiootteja, suonensisäisiä (IV) nesteitä, kouristuslääkkeitä kouristuskohtauksiin ja steroideja aivojen turvotukseen.

Onko aivokalvontulehdus siis keskushermoston tai PNS: n infektio?

Keskushermoston aivokalvontulehdus on infektio joka saa hermoston suojakalvot turpoamaan. Aivojen ja selkäytimen tulehdus voi vaikuttaa kaikkiin kehon osiin. Kuume ja muut oireet voivat ilmaantua äkillisesti ja edetä hyvin nopeasti aiheuttaen tuhoisia vaikutuksia.

Voiko aivokalvontulehdus aiheuttaa verenvuotoa aivoissa?

Tuloksena on tulehdus - aivokalvontulehdus -mikä voi aiheuttaa komplikaatioita, kuten seuraavat: Turvotus aivot (aivoödeema): Tulehdus voi vahingoittaa aivot kudos, aiheuttaa turvotusta ja pieniä alueita verenvuoto.

Suositeltava: